Vi har kompetensen och lösningarna!

DoNet är ett kunskapsföretag med kompetens inom datanät, telenät och systemlösningar för övervakning. Vi är också oberoende leverantör av marknadens bästa produkter för data, tele och kamerabaserad övervakning.

DoNet hjälper dig att framtidssäkra dina data-, tele- och övervakningssystem. Vi har specialistkompetens på nätverksprodukter, nätverkslösningar och allt inom CCTV och videoströmsanalys. Eftersom vi vill kunna erbjuda aktuella och marknadsanpassade system söker vi ständigt efter de produkter på marknaden som har absolut bästa funktion, användarvänlighet och prestanda.

Bland våra kunder finns såväl Installatörer specialiserade på data-, tele- eller kamerainstallationer som konsulter och slutkunder med höga krav på funktion och design, eller med behov av udda lösningar.
Vi erbjuder även specialistutbildningar till kunder och leverantörer. Allt för att vi tillsammans ska hitta en fungerande lösning med högsta behovsanpassning och kvalitet.

Genom att kombinera produkter från våra olika affärsområden kan vi erbjuda marknadens bästa helhetslösningar inom kommunikation och säkerhetssystem. Vårt mål är att ha långa relationer. Vi strävar alltid efter att bygga upp en vänskap med våra kunder som består även efter affärsuppgörelsen.

DoNet gör affärer med vänner

DoNet Video "Företagspresentation"DoNet AB
Telefon: 08-564 355 50
Fax: 08-704 00 97
info@donet.se

Post adress:
Box 11124
161 11 Bromma
Sweden

Besöksadress/ Leveransadress / Delivery adress:
Ranhammarsvägen 18  Lastkaj 1
168 67  Bromma
Sweden

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår