Historia

DoNet AB bildades 1996 då vi ansåg att det saknades vanlig etik i datanätbranschen. Vi ansåg att det var bäst att göra "affärer med vänner”, då det bygger på tillit och bra kommunikation.


DoNet är en oberoende leverantör av produkter för Data kommunikation och Säkerhetskameror.

Vi säljer lösningar som är bland de bästa och mest effektiva som finns att uppbringa idag, men de kanske byts ut mot andra, än bättre system i framtiden. Vi söker ständigt efter det absolut bästa i funktion, användarvänlighet och prestanda som finns på marknaden.

Våra kunder är installatörer med specialistkunskap av data, tele och kamerainstallationer. Vi hjälper slutkund och konsult med design och val av produkter. Vi erbjuder specialistutbildning till våra installatörer tillsammans med våra leverantörer. Allt för att de ska kunna utföra och leverera en fungerande anläggning till högsta prestanda och kvalitet.

Vänner är det viktigaste man har. En kund till oss ska känna sigsom hemma. 

Genom att vara relationsvårdande människor och arbeta med högkvalitativa produkter och leverera på utsatt tid, vill vi vara goda vänner med våra kunder. Vi fokuserar på att marknadsföra och sälja de produkter med efterfrågad funktionalitet och stöd från oberoende testlaboratorier, med prestanda och funktionalitet som verkligen ger det kunden vill ha och behöver.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår