Säkerhetssystem > Värmekameror > Övervakning

värmekamera För Övervakning och temperaturdetektering

Det var vi på Donet som skapade värmekameran för övervakning, många har anammat vårt koncept, men vi är fortfarande marknadsledande inom detta segment.

Våra värmekameror är helt vandalskyddade, kan förses med Intelligent videoanalys och att vi har mycket korta servicetider gör oss unika inom värmekamera segmentet.


För övervakning av stora ytor med stabil likartad bild dag som natt används med fördel en värmekamera med bred synvinkel.

En värmekamera kan detektera varelser på mycket längre avstånd än en visuell kamera vilket ger fördelar vid perimeter bevakning likväl som bevakning av stora öppna ytor.
De fungerar lika bra utomhus och inomhus och kan kombineras med Intelligent Video Analys för optimal detekteringsfunktion. Förhindra vandalism, inbrott, brand och annan skadegörelse på alla olika typer av platser och miljöer genom användning av Thermosensorer!

 

Det finns inga produkter i denna kategori.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår